Lomaprojekti

Siitä lähtien, kun muutimme tähän asuntoon on porrasprojekti odottanut vuoroaan. Jo asuntonäytössä katsoimme, että huh huh, olisipa nuo toisen väriset. Aina silloin tällöin innostus niiden maalaamiseen nosti päätään, mutta netistä etsitty tieto lakattujen portaiden maalauksesta ei oikein innostanut tarttumaan touhuun. Työtä nimittäin riittäisi. Ilmeisesti aika oli kypsä, kun puolihuomaamatta tartuimme juhannuksen alla työhön – ja se on edelleen kesken…

Tässä portaat siis alkuperäisessä kuosissaan. Alakaiteessa siis on ollut samanlainen pylväikkö kuin yläkaiteessa näkyy, mutta se on kuvanottohetkellä ehditty jo poistaa.

Mies poisti lakat maalinpesulla ja hinkaamalla. 

Urakka jatkuu. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin jo maalausvaiheen loppupuolella, laitan kuvia, kunhan saan ne koneelle. Ja valmiista portaista tietysti. :)