Vaatelöytöjä

Alennusmyynnit innostivat jo pohtimaan tulevaa syksyä ja  shoppailemaan pikku neidille välikausi- ja talvivaatteita. Tanskan paketti saapui jopa ennen Suomesta tilattua vk-haalaria (tilaukset oli siis tehty samaan aikaan). Ticket to Heavenin välikausihaalari (kevään -11 mallistoa) tilattu täältä Sisukas.net

Tanskan paketista löytyi seuraavaa (Ticket2Heaven outlet):

Rubber rain sadeasu ja kurarukkaset

Baby baggie talvihaalari

Kumpparit (T2H), SuperFit kävelykengät puolestaan olivat löytö Tallinnan Stockmannilta.

Samoin Reimatecin vk-housut ja Reiman kukallinen takki, jotka pääsivätkin eilen jo käyttöön, kun sää hupsahti taas ihan syksyisen puolelle. Hyvin näytti neiti viihtyvän uudessa vk-puvussa ja kengissä.

Toivottavasti kuitenkin pian päästään käyttämään taas hiukan kesäisempiä vaatteita! :)