Säilytysrasia prinsessalle

Että voikin pienestä jutusta tulla hyvälle mielelle koko päiväksi! Olen etsinyt lastenhuoneeseen säilytysratkaisua duploille, joita neiti sai yksivuotislahjaksi vinon pinon. Niille ei oikein löytynyt sopivaa paikkaa, vaikka jokunen säilytyskori huoneesta löytyy. Korit ovat jo täynnä leluja ja muuta mukavaa ja en viitsinyt duploja sekoittaa muiden lelujen kanssa. 

Pari sisustusliikettä olen kiertänyt siinä toivossa, että löytäisin peltipurkin, joka on sievä ja tarpeeksi iso tähän tarkoitukseen, mutta mitään sopivaa ei ole osunut kohdalle. Muistin syövereissä oli sellainen ihana vaaleanpunainen rasia, jossa lukee ”Princess”, mutta kysymissäni liikkeissä ei sellaista ollut tai ne olivat loppuneet. No, junarata ja dublot asustivat samassa korissa, kunnes ruokaostoksilla Prismassa pongasin tuon kyseisen rasian ja vielä alessa! Naamani oli kuin Naantalin aurinko lopun päivää ja pakkohan se rasia oli kuvatakin (mies ei oikein tällä kertaa ymmärtänyt hössötystä ;)). Lopulta tuonne päätyi kuitenkin Brion junarata ja duplot jäivät koriin. Mutta joka tapauksessa, aivan mahtavan ihana ale-löytö! :)