Pieni tutkimusmatkailija

Piha tuntuu muuttuvan näin kesäaikaan joka päivä. Uutta ihmeteltävää löytyy päivittäin ja aamutarkastus tehdään usein koko perheen voimin (harvinaista herkkua nyt, kun mies on pitkällä sairaslomalla). 14-kuukautispäivän kunniaksi meillä lähdettiin nyt kävelemään! :) Tähän asti pikkuinen on ottanut joitain peräkkäisiä askelia, mutta ehkä nyt voi jo sanoa, että meillä kävellään, kun askeleita ei ehdi enää laskea?! :D Toki mieluiten edelleen kävellään sormesta kiinni pitäen. Pieni tutkimusmatkailija tarkistamassa yön jälkeisiä muutoksia maisemassa:

En saa ollenkaan päähäni, että mikä tämän ihanaisen sipulista kasvattamani kasvin nimi on! :o

Maanpeittokasvi on lähtenyt mukavasti leviämään.

Kärhöt jaksavat ihmetyttää aina vaan kauneudellaan.<3

Lyhtyyn voisi ehkä laittaa jonkun kasvin, vielä ei ihan ole kynttilän aika…

Syyshortensia on pian täydessä kukassa, sitä odotellessa.