Lastenhuoneen yksityiskohtia

Taaperoneiti on pian jo ihan iso tyttö; tai siltä ainakin äidistä tuntuu, kun ihan itse jo osataan kävellä, ottaa lelut laatikoista (ja joskus harvoin myös palauttaa ne sinne), vetää kirjat hyllystä ja tavoitella kaapin päältä kiinnostavia esineitä. Myös vaatekaappi on ainaisen kiinnostuksen kohde, sinnehän mahtuu jopa istumaan! Lipastoon piti asentaa stopparit hidastamaan pahimpia tyhjennysintoja ja ovien kanssa täytyy olla hiukan varuillaan, kun pikku sormet eksyvät milloin saranapuolelle ja milloin oven rakoon.

Samalla, kun pikkuinen kasvaa myös huoneen vaatimukset ja toiminnot muuttuvat. Tuntuu, että huone on jatkuvassa muutoksessa. Säilytystilaa ei koskaan voi olla liikaa, tuntuu, että leluja on joka puolella, vaikka niille tarkoitettuja laatikoita ja ratkaisuja on koitettu miettiä mahdollisimman monipuolisesti.

Kunhan inspiraatio iskee (ja siivousvimma ;)) niin otan kokonaisuuskuvia pikku neidin huoneesta. Nyt vain yksityiskohtia mosaiikin muodossa.