Prinsessan huoneessa

Taaperoneidin huoneen yksi seinistä on maalattu vaalean vihreäksi ja siinä on perhosia. Tälle seinälle tulee myös sänky, kunhan pikkuisen on aika siirtyä omaan huoneeseen nukkumaan. Sänky tulee aikanaan korituolin ja keinuhirven tilalle pitkittäin. 

Valkoinen vaatekaappi on omatekemä ja tehty vanhoista ikkunoista.

Eläintaulut askartelin raskausaikana, eläinhahmot on leikattu tapetista ja liimattu maalatun kanvaksen päälle. Nämä alkavat olla hiukan ”lapsellisia” taaperon huoneeseen. Vielä en ole saanut tarpeeksi hyvää ideaa, mitä niitten tilalle voisi tulla. Ehkä valokuvia pikku neidistä? Toisaalta olen innostunut tauluhyllystä, johon voisi laittaa vaihtuvan näyttelyn kuvista ja tauluista. Tai yksi vaihtoehto olisi laittaa julisteita/tauluja tuohon kohtaan. Ideoita otetaan vastaan. :)

Huoneesta on käynti parvekkeelle ja muutenkin huone on erikoisen mallinen. Oven taakse kulmaan olen ajatellut laittaa pienen pöydän tuoleineen (tuonne puun viereen) piirtämistä ja kotileikkejä varten.

Raskausaikana tuli myös askarreltua perhosmobile valkoisista pahviperhosista. Se ei ole päässyt oikeuksiinsa, eikä hyvälle paikalle vieläkään. Ajattelin laittaa sen kuitenkin sängynpäälle, eipä tuo haittaa, vaikka neiti on sitten jo isompi, tuota katsellessa olisi itsekin mukava nukahtaa. :)