Rocky road

Voisiko tästä suklaanhimosta syyttää lähestyvää syksyä ja viileneviä iltoja? ;) Oli miten oli, kun Rocky roadit muistui mieleeni, niin pakkohan niitä oli tehdä. Mistään hankalasta ohjeesta ei ole kyse, nämä onnistuvat takuulla ja katoavat nopeasti. Mutta aika äkkimakeita nämä ovat eli hyvä ohje taltuttamaan some serious cravings. :D

260g maitosuklaata 
(esim. 2 levyä Panda maitosuklaata)

n. 100g vaahtokarkkeja

n. 1dl pistaaseja

Kuori pistaasit ja rouhi niitä hiukan veitsellä, jätä kuitenkin isoiksi paloiksi. Sulata suklaa pienellä lämmöllä mikrossa välillä sekoittaen. Vaahtokarkkeja voi puolittaa leikkaamalla, mikäli haluaa. Sekoita aineet keskenään kulhossa ja leivitä leivinpaperin päälle vuokaan. Laita jääkaappiin jähmettymään.  Paloittele jähmettynyt levy käsin epämääräisiksi paloiksi. Nauti!

Makeita syysiltoja toivotellen!