Shoppailuja prinsessalle

Vaikka syys- ja talvivaatteita tuli jo kesällä hamstrattua pikku neidille niin ainahan silti jotain puuttuu. Haalarit oli hankittuna klik sekä välikaudeksi että talveksi, lisäksi kaksiosainen puku välikauteen ja kengät. Kauan himoitsemani Cupcaken talvianorakki kotiutui perjantaina ja se menee hyvin H&M:n toppahousujen kanssa. Nämä siis ovat parempaan käyttöön eli harrastuksiin, kauppoihin jne. ja haalari sitten peuhaamiseen.

Lisäksi Sokoksen naperopäiviltä löytyi juuri sopivan väriset Superfitin talvikengät ja samalla vk-rukkaset ja talvirukkaset (ReimaTec).

Toki piti vielä pyörähtää Lindexin kautta ja tällä kertaa päästiin pelkällä raitatunikalla kassalle. :D H&M:ssa ei sitten oltukaan yhtä onnekkaita… 

Lauantaina piipahdin Kivat tehtaanmyymälässä hamstraamassa vielä villavaatteita. 


 
Lämpöistä sunnuntaita!