Pieniä sisustusjuttuja

Tänään kotiutui paketti itselleni, nimittäin uuden nettiputiikkituttavuuden tuloksena saapui laatikollinen pieniä kivoja sisustusjuttuja. Tuntuukin, että itselle ei ole tullut tehtyä mitään hankintoja, nuo pienet vaatteet ja esineet on niin helppoja ja kivoja hankittavia, että ei sitä itselle edes muista shoppailla. Ja nämäkin on tosiaan sisustusjuttuja, ehkä pitää vaatekaupoillekin vielä päästä…

Jostain on mulle tullut peltirasiainnostus, kun tuntuu, että niitä pitäisi olla enemmän. Leipälaatikko on *Bloomingdalen ja ihastuin siihen kertaheitolla; sinne kun tuntuu vihdoin mahtuvan kaikki leipäpussit kerralla. :)

Sitten sarjassamme turhia, mutta niin ihania ostoksia eli iso K-kirjain. Olin ajatellut sitä tuohon kohtaan, jossa kuvakin on (makkarissa) otettu, mutta sepä onkin niin iso, ettei mahdu oikeasti tuohon. Tuossa lipaston päällä on pikkuisen neidin 6kk kuva, joka vie ison tilan. No, tällä hetkellä K majailee alakerrassa kaapin päällä ja odottaa ansaitsemaansa paikkaa. Pieni ideanpoikanen mulla tuli kyllä, katsotaan tuleeko siitä mitään…

Sabluunat on sekä tarpeelliset (ajattelin jo jouluaskarteluja ;)) että erittäin kauniit sisustuselementit. Nyt odottelen, että pääsen testailemaan niitä. 

Myös pari pienempää juttua oli paketissa mukana, mutta niitä täytyy hiukan tuunata, joten pääsevät varmasti myöhemmin omiin juttuihinsa.

Vihdoin muistin napata kauppareissulla sen ”pakollisen” pallokrysanteemin pihaa kaunistamaan…