Juan-les-Pins

No niin, monien vaikeuksien kautta pääsen vihdoin päivittämään! Ensin oli ongelmia laitteiden kanssa, kun tekstit katoilivat ja kuvia ei pystynyt lisäämään, sitten lakkasi netti toimimasta ja nyt välissä on ehditty sairastaakin. Paljon on siis mahtunut viikkoon Provencessa, mutta josko nyt saisin blogin ajantasalla. Kuvien koon kanssa näyttää edelleen olevan ongelmia, mutta toivottavasti tuo ei haittaa! Kuvia on sen verran hidas ladata tänne blogiin, että kotona täytynee laittaa niistä joku oma postauksensa.

* * *

Päivät 1.-3.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Matka Nizzaan sujui hyvin ja vuokra-autokin onnistuttiin löytämään pienen bussireissun päätteeksi (joka sinänsä oli mielenkiintoinen parin matkalaukun, rattaiden, turvaistuimen, kameralaukun ja parin pienemmän kassin kanssa…). Ajomatka Nizzasta oli onneksi lyhyt Juan-les-Pinsiin, vain noin 20km. Juan-les-Pins on pieni mukava rantakaupunki aivan Antibesin kupeessa, jonne siis on matkaa vain 5km. Ensimmäinen yöpymispaikkamme oli suloinen pieni b&b kävelymatkan päässä rannalta. Rantaviivaa tuolla riittikin ja auringonottajia oli tosi paljon, vaikka jo on syyskuu. Sää täällä on ollut koko ajaan mitä mainioin, noin 25c ja pientä tuulenvirettä.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Juan-les-Pinsin laitamilla auringonlaskun aikaan

Antibesin satamaan ja vanhaan kaupunkiin kävimme tutustumassa yhden päivän ja tykkäsin kovasti! Jahdit satamassa olivat uskomattomiaja niitä riitti toinen toistaan upeampia. Vanha kaupunki oli täynnä houkuttelevia putiikkeja ja ravintoloita. Tuolla olisi voinut viettää pitemmänkin aikaa.muutenkin tuntui, että ensimmäiset kolme päivää menivät ihan liian nopeasti, b&b:n pitäjä oli miellyttävä vanha rouva ja koska muita vieraita ei ollut, niin taapero sai paljon huomioita osakseen ja leikkiä pihamaalla vapaasti.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Huvijahteja Antibesin satamassa