Saint Tropez

Päivät 4.-6.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Siirryimme noin 80km matkan Juan-les-Pinsistä Saint Tropeziin mutkaista vuoristotietä. Ajomatkalla oli pakko välillä pysähtyä haukkaamaan happea, kun takapenkillä meinasi huono-olo yllättää. :o

Tällä erää yöpymispaikkamme oli pieni perheen omistama hotelli, johtuen ensimmäisen paikan vieraanvaraisuudesta ja ihanasta omistajasta, ei tämä paikka tuntunut ollenkaan niin mukavalta. Kaikki oli kyllä kunnossa, mutta se lämpö puuttui (ulkona onneksi oli sitäkin! :D). No, lähinnä kävimme hotellilla yöpymässä, sillä nähtävää oli lähistöllä riittämiin.

St. Tropeziin kävimme toki tutustumassa kävellen ja onnistuimmepa pongaamaan yhdet häätkin. Julkkiksia ei valitettavasti samoille reiteille osunut! ;) Kaupunki oli viehättävä ja kuten Antibeskin, täynnä ihania putiikkeja! Lastenvaatteet erityisesti ovat täällä ylipäätään aivan hurmaavia ja niitä voisi shoppailla laukut täyteen (hintalaput vaan eivät ole kovin nättejä, mikä hiukan hillitsee suurimpia shoppailuhimoja).

Photobucket Pictures, Images and Photos

St. Tropezissa

Photobucket Pictures, Images and Photos

Lähellä St. Tropezia sijaitsee ihania pieniä kyliä, joista ensimmäiseksi vierailumme Ramatuellessa, joka sijaitsee kukkulan rinteellä. Päivä rattaita työntäen kävi kunnon salitreenistä! Ramatuelle oli valokuvauksellinen, kaunis pieni kylä, myös lounaaksi syömämme kala oli herkullista. Tuolla kujilla kävellessä tuli mieleen, että taisi olla vain onni, ettemme päässeet reissuun kuukausi sitten, useissa paikoissa on tälläkin hetkellä niin paljon turisteja, että emme olisi varmaan sekaan mahtuneet.:)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Toisena päivänä vierailimme sekä Port Grimaudissa, joka on pieni venetsialaistyylinen kylä upean rannan kera, sekä Grimaudissa, joka sijaitsee kukkulalle. Molemmat kylät olivat käymisen arvoisia ja kuvia tuli napsittua päivän aikana enemmänkin. Mies ja taapero kävivät meressä kastautumassa, mutta minulle vesi oli liian kylmää. ;) sen sijaan nautiskelin rauhallisesta hetkestä aaltoja kuunnellen, kerrankin ei tarvinnut huolehtia pikkuisesta, joka leikki kiltisti hiekkaleikkejä isänsä kanssa. :)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Port Grimaud

Photobucket Pictures, Images and Photos

Grimaud

Viimeisenä iltana onnistuin saamaan jonkin pöpön ruuasta ja yö meni vähän niin ja näin, seuraava päivä 140km matkoineen olikin sitten yhtä tuskaa…

You might also like: