Kukkataso

Reissussa tuli pohdittua kodin eri huoneita ja niiden sisustusta, sekä mihin suuntaan haluamme sisustuksen menevän. Neidin huone kaipaa uudelleen järjestelyä, niin että leikkitilaa saadaan enemmän. Mielessäni pyörittelen kalusteita eri paikoille ja mietin toimivinta ratkaisua. Voi myös olla, että kaavailemani muutos ei sovi ollenkaan ja palataan tähän tämänhetkiseen järjestykseen.

Yksi muutos jo tehtiinkin heti kotiin tultua, sillä olohuoneen kukkataso ei sopinut muuhun sisustukseen lainkaan. Kukkataso oli itse tehty edelliseen asuntoon, jonne se sopikin vallan mainiosti väritykseltään ja tyyliltään. Tähän asuntoon ja erityisesti vaaleammaksi muuttuneeseen väritykseen se ei istunut ollenkaan. Niinpä kävimme Ikean kautta ja uusi kukkataso saatiin paikalleen. Tässä uudessa tasossa on säilytystilaa niin, että lelut saatiin toiseen kaappiin siististi ja toiselle puolelle mahtuu mm. tietokoneet ja lehtiä. Tilaakin vielä jäi! :) Lisäksi plussana on pyörät tuolla laatikoston alla, mikä helpottaa siivoamista kummasti.

Ennen:

Jälkeen:

PS. Muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan! :)