Kurkistus jouluun

Joulukalenterin väkertäminen neidille on nyt päässyt alkuun ja tällä kertaa tuntuu ihanalta tehdä joulusuunnitelmia ja valmisteluja. Viime vuonna tuntui, että oli kauhea paine tehdä kaikesta ”täydellistä”, kun oli tytön ensimmäinen joulu, mutta nyt ei suorituspaineita (ainakaan vielä) ole.

Joulukalenterista lisää, kun saan valmista.

Minulla on ollut vuosia jo sama sydänkranssi jouluisin ulko-ovea koristamassa. Viime jouluna etsin sitä kissojen ja koirien kanssa; turhaan! Se oli hävinnyt muuton yhteydessä, enkä sitten laittanut mitään oveen, kun muut eivät tuntuneet oikeilta. Tänä vuonna aloin askarrella uutta sydäntä jo elokuulla, mutta edelleen se vain on keskeneräisenä kaapin päällä… Kohta täytyy kyllä ryhdistäytyä. Tuo on vaan hiukan hankala askartelu taaperon kanssa, joka ehtii ihastelemaan pienen pieniä helmiä silmän räpäyksessä.;)

*  *  *

Viikonloppuna saimme pihat talviteloille ja varaston siivottua. Iso pussillinen turhuuksia lähtee lavalle, kunhan talkoot kuun lopulla koittavat. Ihanaa, kun varastoon mahtuu taas kunnolla katsomaan ja pulkat sun muut talvivehkeet ovat käden ulottuvilla! Jouluvaloja en vielä kehdannut viritellä, mutta parin viikon päästä kai nekin voi jo asetella? Pian se joulu tulee! :)