Marraskuisia mietteitä

Kaikkea pientä näpertelyä ja kodinlaittoa on meneillään, mutta valmista ei ole oikein missään suunnalla. Eniten aikaa on vienyt joulukortin harjoitusversioiden teko. Tänä jouluna korttiin tulee taaperon kuva ja itse kuva on vielä ottamatta. Tarkemmin miettien myös vaatteet kuvausta (ja joulujuhlia) varten on ostamatta. :D Korttia varten olen photoshopissa kokeillut erilaisia pohjia ja vasta harjoitteluasteella on tuon ohjelman rajattomat mahdollisuudet. :) 

Seuraa sekalaista marraskuun alkua kuvien muodossa…

Muistoja Nizzan aurinkoisista päivistä

Miten tämä pieni voi olla jo melkein 1,5 vuotias?

Secto

En ymmärrä miten tämä pitkään haaveilemani valaisin onnistui loistamaan poissaolollaan edellisessä postauksessa?! Oikeastaan haaveilin Seppo Kohon Octosta. Testailimme jos jonkinlaisilla virityksillä miehen kanssa, että miten se saataisiin tuohon tilaan. Kuinka usein siihen löisi päänsä pöydästä noustessa? Pitäisikö se sijoittaa niin alas, että emme näe toisiamme pöydän yli? Poljin jalkaa, halusin Octon. Mutta paikka ei anna oikeutta niin upealle isolle valaisimelle, joka vaatii tilaa ympärilleen. Pitkin hampain päädyimme Sectoon. Ja paketin auettua – se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Valaisin on kuin luotu pöytämme päälle (no, tuo pöytä toki joutaisi vaihtoon ja uusikin on jo mielessä…). 

Vaalean oliivin värisen raidan tarina seinässä on seuraava: pidimme (ja pidämme) valaisimesta niin paljon, että halusimme sen erottuvan seinän valkoisuudesta, kun astumme portaita alakertaan. Seinä siis korostaa valaisinta, eikä toisinpäin. :)

Keittiön verho vaihtui marraskuun kunniaksi Marimekon vihreästä Ananaksesta tähän valkoiseen.

Ja mies spraymaalasi vanhan korin valkoiseksi. Tämä menee pesukoneen päälle, kunhan ei haise maalilta enää. Tuli sen verran kiva, että menee varmasti toinen samanlainen myös maalaukseen… 

PS. Asensin Ikean Varmluftin viikonloppuna vanhemmilleni ja siinä vasta upea ja edullinen valaisin. ;) Jos itsellä olisi tarvetta valaisimelle, niin tämä tulisi meille ehdottomasti!