Pientä uudistusta

Joulutunnelma katosi hiukan lumen kadottua, eihän sitä kyllä paljoa ollut missään vaiheessa (siis lunta, joulutunnelmaa oli kyllä)… Uutta vuotta jo odotellaan. :) 

Ennen joulua ehdimme laitella pieniä sisustusjuttuja paikoilleen. Portaikkoon kiinnitimme valokuvajulisteita ja I:n huone sai vihdoin tauluhyllyt seinälleen. Tauluhyllyjen kiinnitystä edelsi huoneen uudelleen järjestely – ja takaisin järjestely. ;) Vanha oli tällä kertaa toimivampi.

Tein vähitellen pitkin syksyä tämän tyylistä synttärikaaviota (vai miksi tämän suomentaisi) I:n seinälle laitettavaksi. En ollut lopputulokseen tyytyväinen ja sitten parin version jälkeen sain kaikki kohdalleen(kokeilussa oli se hyvä puoli, että opin hiukan käyttämään ohjelmaa ja lopullinen versio valmistuikin sitten parissa tunnissa eräänä iltana). En laita tarkkaa kuvaa tuosta tekemästäni kaaviosta, mutta idea on siis tämä.

kuva: klik

Tauluhyllyn päällinen ei missään tapauksessa ole valmis, vaan ihan viihtyvyyden takia laittelin hiukan muutakin kuin tuon synttärikaavion jo esille. :)