Parveketta kuntoon

Otin parvekekuvia jo pari päivää sitten, mutta sitten flunssa vei sängynpohjalle ja en jaksanutkaan postata. ;) Kuten huomaatte, parveke on keskeneräinen sisustuksen puolesta. Klaffipöytä kuitenkin pääsi paikalleen päätyseinälle ja onkin aika näppärä siellä.

Tähän hätään ei nyt ollut edes kukkia pöydälle, mutta eiköhän tuosta käsityksen saa. :) Tuo rottinkituoli on tällä hetkellä säilössä parvekkeella ja odottaa synttärijuhlia, joita varten tarvitaan kaikki ylimääräiset penkit. Sen jälkeen tuo lähtee pois eli ei jää paikalleen, vaan kaavailin taas oliivipuuta tuohon kulmaukseen. 

Matto on viime kesänä löydetty hätävara, halusin valkoisen räsymaton, mutta mistään ei tuntunut sellaista löytyvän, joten tyydyin tuollaiseen pieneen ohueen mattoon. Kunhan tokenen, niin koitan saada virkattua maton loppuun ja se pääsee sitten tuonne lattialle. Kuten varmaan arvaatte, mua alkoi himottamaan tuon penkin maalaaminen valkoiseksi… Penkki siis tulee jäämään parvekkeelle ja sopisi sinne niin paljon paremmin valkoisena, tai vaikka harmaana… En tiedä onnistuuko värin muutos kuinka helposti, kun on sävytetystä ja öljytystä ulkokalusteesta kyse.

Lisää parvekekuvia tulee, kunhan siellä on ihan valmista, mutta tässä nyt tällainen tilannekatsaus, sekä tuon klaffipöydän esittely. :)

Tervetuloa uusille lukijoille ja aurinkoista viikonloppua kaikille! <3