Terassilla

Eilen napsin terassikuvia, näitä on kiva vertailla sitten kesäkuviin, kun on vihreää ja kaikki kukkii. Näyttää kyllä tosi ruskealta vielä, kun ei oikein mitään muuta ole kuin nuo istutetut kukat ruukuissaan. Läheltä katsottuna onneksi näkyy vihreääkin, tulppaanit aukeavat pian ja puissa ja pensaissa on suloisia silmuja. Pian on jo kesä! <3

Terassi käsiteltiin viikko sitten, vielä pitäisi öljytä pihakalusteet. Viime kesänä vaihdoimme terassipöydän tuollaiseen pieneen ranskalaistyyliseen pöytään. Emme oikein välitä ulkona ruokailusta, vaikka grillaamme ahkerasti, joten tulimme siihen lopputulokseen, että pieni pöytä riittää. Pian lähestyviin 2-vuotisjuhliin lainaamme pöydän mummolasta, ajattelin taas ulottaa juhlat pihalle asti, mikäli vain säät sallii. :)

Ostin kolme tomaatin taimea Plantagenin reissulta, saa nähdä mitä niistä tulee. Kyllä jo kovasti tekisi mieli saada nämä taimet vitriiniin ulkoilemaan ihan vakituiseen!

Pian on tiedossa uutta mukavaa projektia; I saa oman leikkimökin mökille ja diiliin kuuluu, että mummi ja pappa maksavat, äiti kokoaa. Voisi luulla, että saan itselleni sen leikkimökin, niin jo sormet syyhyää nikkaroinnin pariin ja mökin väri oli toki heti selvillä. ;) Olen jo päässäni sisustanut pienen mökin värikkäillä tekstiileillä… Ihanaa, pian saa maalata, ommella ja nikkaroida niin paljon kuin ehtii! :)

Loppukevennykseksi; sorruin tuohon ihanaan vaaleanpunaiseen trikookuteeseen, olisiko vapaaehtoisia setvimään tuo sotku keräksi? ;D

PS. Olen unohtanut pitää teitä ajantasalla ruokapöydän tuoleihin liittyen. Tuolit nimittäin tilasin aika päivää sitten, mutta missä mättää… Siitä lisää tuonnempana.