Maanantaina

Ihanaa, kun aurinko paistaa ja vihdoin tuntuu, että se hiukan lämmittääkin! Taimet pääsivät taas tauon jälkeen ulkoilemaan vihervitriiniin ja nyt kun tomaatin taimetkin ovat siellä, niin sehän alkaa näyttää jo ihan oikealta pikkukasvihuoneelta! :) Tuo sinkkiruukku on Ikeasta ja noita on kyllä saatava lisää! Se on ihan mahdottoman söpö ja tosi käytännöllinen. Siihen voisi porata pari reikää pohjaan vielä. Yhden sellaisen olen spraymaalannut mustaksi ja siitäkin tuli tosi kiva, mutta menevät ihan noinkin kyllä. :)

Takapihan kukista tulee napsittua kuvia melkein aina, kun siellä pistäytyy, toivottavasti ette kyllästy! ;D

Etupihalla onkin varjoisaa, aurinko pilkahtaa sinne aamuisin ja iltaisin. Jotenkin tämän kevään ja kesän juttu on meillä muratti. Olen haalinut niitä aika monta jo ja yksi niistä pääsi tuohon ruosteiseen kynttelikköön (etupihalle) roikkumaan.

Arvontapostauksiin on tullut ihania postaustoiveita, joihin alan pian keskittymään. Olkkariin meille kotiutuikin uusi suuri kasviasukki, joten pienen postauspäivityksen voisi meidän olkkarista tehdä alkuun. :) Tervetulotoivotukset uusille lukijoille! <3