Vielä juhlatunnelmissa

Jatketaan juhlatunnelmissa vielä hetki ennen muihin aiheisiin palaamista. Eilen vietettiin kaverisynttäreitä ja tuli napsittua vielä jokunen kuva. Varsinainen syntymäpäiväkin oli eilen.

Koristeet olivat samat, kukatkin säilyivät melko hyvin (pionit paremmin kuin ruusut).

Tarjottavat olivat uudet, samoja cupcakeseja tein kuin varsinaisiin juhliinkin, mutta tällä kertaa tein cakepopsien tilalle hiukan vastaavia vaahtokarkki popseja ja kakkuna oli jossain aiemmassa postauksessakin vilahtanut mangovalkosuklaa juustokakku.

Itse päivänsankari oli innoissaan, kun oli lapsia talo täynnä. :)

Nyt sitten paluu arkeen ja käsitöiden, sekä leikkimökin pariin, kovasti tekisi mieli päästä ompelemaan, joten eiköhän pian ole aika kaivaa ompelukone esiin. Tilasin hiukan kankaita ja niitä nyt kovasti odottelen. :)