Sneak peek

Ehkä ehkä, ehkä se leikkimökki valmistuu ihan pian jo! Vasta on kuukausi kulunut! :D Tarjoilen pieniä makupaloja, sillä valmistuminen alkaa näyttää todelliselta. :)

Katto saatiin tänään kokonaan naputeltua, kuvassa kylläkin vielä kesken. Samoin kaiteet ovat osittan maalaamatta (kuvassa), mutta todellisuudessa ne ovat nyt valkoiset. Maali sentään loppui kesken, joten ovi ja sen sellaista pientä on vielä vailla maalia.


Tässä kurkistus sisälle. Sisällä alkaa olla valmista, mutta jätetään jotain perjantaillekin. Silloin käyn hakemassa verhotangot ja ajatuksena olisi myös asentaa ne. Tänään jo ompelin verhot odottamaan. Paljon muuta ei sitten puutukaan!

Pienestä flunssan poikasesta huolimatta olemme olleet ulkona ja pihassa, kun säät suosivat. Vesileikit on meillä tällä hetkellä suosiossa ja kaikkea pitäisi kastella ja pestä. Äidin pikku apurilla vaihtuu vaatteet tiuhaan, kun aina ne pääsevät jotenkin kastumaan. :)

Pidän nyt kovasti peukkuja, että perjantaina on leikkimökki valmis, sillä lauantaina suuntaamme lomalle ja mikä olisi ihanampaa kuin palata reissusta valmiille leikkimökille! :)