Saanko esitellä, vielä kerran…

Samat vaatteet, eri tausta. ;) I:n huoneen vanha vaatekaappi sai vielä(kin) uuden ilmeen sisäpuolen valkaisun jälkeen. Sain nimittäin päähäni, että haluan sinne tapetin takaseinälle. Eihän se sieltä juuri näy normaalisti (ovissakin on verhot), mutta ah, kun kaapin avaa, niin mikä yllätys siellä onkaan. <3 Pakko oli pitää eilinen ovia auki! :D

Eilen irroittelin kaapin takalevyn ja tapetoin lattialla kauniin tapetin. Oli yllättävän helppoa noin pienessä mittakaavassa tälläiselle ensikertalaiselle.

Tapetti on Pip Studion Early Bird. En ollut tapettia kaappiin kaavaillut, mutta selailin nettiputiikkeja ja Coloren (linkki reunuksessa) sivuilla huomasin, että heiltä saa ostaa tapettia myös metreittäin. Siitähän se ajatus sitten lähti. :)

Lisää tapettijuttuja vielä luvassa. ;) Niin ja alla vielä kuvat lähtötilanteesta.

Valkoiseksi maalattu kaappi
Kaappi ennen muutosta