Remppaa, remppaa…

Meillä alkoi hiukan yllättäen ja nopealla aikataululla alakerran wc:n remontti. Tämä on se remppa, joka jäi tekemättä, kun tänne muutettiin ja oli mielessä, että joskus sitten. Se joskus tulikin nyt hiukan nopeammin kuin ajateltiin. ;) 

Yllä inspiraatiota ja värimaailmaa. Laatta on jäänyt yläkerran kylpyhuoneen remontista ja joko samaa tai samantyylistä tulee wc:n lattiaan. Tuo koivutapetti on ollut totuteltavana tuossa saarekkeella jo viikonpäivät ja tykkään siitä kovasti, sopisi niin kivasti tuonne takaseinälle. Mies ei ole innostunut tapetista. Varavaihtoehtona on maalata seinä harmaaksi.

Meinasin unohtaa ottaa ennen- kuvat, onneksi mies muistutti! :) Aika karmaiseva tuo wc, suoraan 80-luvulta ja tältä näytti myös kylppäri ennen täydellistä remontointia. 

Puolet seinälaatoista on naputeltu irti, puolet on jäljellä. Remonttimies tulee onneksi vasta torstaiaamuna, niin toivonmukaan ehditään naputella loputkin, että hän pääsee sitten heti tositoimiin.

Vihdoin saatiin myös lisätietoa kovin odotetusta ikkunaremontista. Vielä saadaan pari kuukautta odottaa, remontti pitäisi alkaa lokakuun alussa. Odotan niin kovin valkoisia ikkunoita, tuuletusikkunoita ja sälekaihtimia! Alkais jo! :D

Täällä siis kovin remppatunnelmat, sopii tähän säähän nämä hommat hyvin. Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

PS. Pojille sopivista viirinauhoista on tullut kyselyjä, joten tuolta putiikin puolelta löytyy pari vaihtoehtoa, jos kiinnostaa. ;)