Kenkähaaste

Sukat on sillä makkaralla blogin Noushka muisti minua hauskalla kenkä-haasteella jo aikaa sitten. Nyt ehdin tarttua siihen.

1. Viimeisimmät ostoksesi, mistä?
Viimeksi ostin parit flip flopit Portugalin reissulta. Vannon ”läpsyissä” Hilfigerin nimeen ja muita en ole käyttänyt enää pitkiin aikoihin. Tämä ihan siitä syystä, että nuo sopivat hankalaan jalkaani kuin nakutettu, ovat ihanat pitkilläkin kaupungikävelyillä ja plussana tietenkin ulkonäkö. Hamstraan näitä aina alesta tai reissuilta.

2. Lempiparisi, väri, koko?
Pidän kesästä ja mieluiten haluan, että kengät ovat mahdollisimman pienet, varpaat pitäisi ainakin olla vapaana. En perusta korkkareista. Itselläni on vaivasenluut, jotka osaltaan vaikuttavat tähän mieltymykseen ja kaikkia kenkiä en edes pystyisi käyttämään. Olen aika moniruokainen sen suhteen, että tykkään väreistä. Kävelykengissä kuitenkin ruskea ja musta ovat lempparini. Olen isojalkainen, kokoni on 39.

3. Onko jokin kenkämalli jota inhoat? 
En nyt varsinaisesti inhoa mitään kenkiä, mutta itselleni en huolisi piikkikorkoja.

4. Kuinka paljon olet valmis maksamaan uusista kengistä?
Riippuu kuinka paljon niitä haluan, yleensä kuitenkin käytän alet hyväkseni. Eniten satsaan ulkoilukenkiin, joita tällä hetkellä eniten käytänkin.

5. Kuinka kauan käytät yhtä kenkäparia?
Tämäkin riippuu paljon kengästä. Joitain tulee käytettyä harvemmin ja ne menevät vuosia, osa taas on jatkuvassa käytössä ja kestävät maksimissaan vuoden.

6. Voisitko ostaa samanlaiset kengät kuin kaverillasi on?
Voisin ilman muuta. :)

7. Millaisilla kengillä käveleminen on mukavinta?
Matalilla ja jalkaa tukevilla pehmeää nahkaa olevilla kävelykengillä (tai sitten niillä läpsyillä :D).

8. Oletko kesäisin ulkona ilman sukkia tai kenkiä?
Ilman sukkia niin kauan kuin tarkenen. Omalla pihalla ilman kenkiä ja muuten ne läpsyt kuuluvat vakiovarustukseen. Harmikseni en osaa ajaa autoa läpsyt jalassa, joten silloin täytyy pakata kahdet kengät mukaan. :D

9. Jos saisit ilmaiseksi millaiset kengät tahansa, mitkä ottaisit?
Jotkut pehmeää ruskeaa nahkaa olevat saappaat sopivilla koroilla ja sellaisella mallilla, joka ei vanhene.

Laitan tämän haasteen eteenpäin