Rautasänky

Tämä viikko on siis ollut yhtä maalilla läträämistä! Koska olen odottanut kovasti, että pääsen I:n vanhaan rautasänkyyn käsiksi, niin maalausvuoroaan odotti myös sängynrunko.

Voin sanoa, että aika pitkälti koko piha oli valkoinen suojauksista huolimatta tämän urakan jälkeen (iso kiitos miehelle!). Mutta on se vaan niin ihana ja kaunis, haluaisin tuoda sen heti sisälle! Harmi, että haju on kammottava, joudun odottamaan reissusta paluuta ennen kuin sänky pääsee paikalleen.

Nupit puuttuvat edelleen, saa nähdä milloin onnistaa niiden kanssa. Ja muutenkin sänky joutuu vielä odottamaan lopullista asuaan, sillä patja ja sisustusjutut puuttuvat suurimmaksi osaksi. No, nyt on aikaa ommella! :)

Tältä sänky näytti ennen maalausta. Oli kyllä tosi sympaattisen näköinen sinisenäkin. :)

Mukavaa sunnuntaita! <3

Seuraavaksi tiedossa reissukuulumisia. :)