Sänky tulis tonne ja …

Testailin I:n huoneen uutta järjestystä ja nyt annetaan ainakin pari päivää olla näin, että voidaan tunnustella onko hyvä vai ei. Kuten heti ekasta kuvasta huomaatte, niin parvekkeen ovihan ei tällä järjestyksellä aukea ihan auki (joskaan näillä säillä sille ei kovasti ole tarvettakaan ollut). Mutta ikkuna rempan yhteydessä ovi vaihtuu yksinkertaiseksi ulospäin avautuvaksi oveksi, jolloin sitä ongelmaa ei ole.

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkymä ovelta huoneeseen. Älkää välittäkö kulmassa olevasta moposta ja Ihaasta, pikkuneiti on ne ehtinyt kiikuttaa sinne, enkä huomannut kuvatessa. :D

Itse pidän tässä järjestyksessä eniten siitä, että nyt leikkipaikka sijoittuu hyvin tuonne huoneen sisälle, ennen leikit levisivät pikkuaulaan ja aina, jos leikit jäi siivoamatta, niin lelut näki makkariin asti.

Tässä järjestyksessä hyvää on myös se, ettei huonekaluja tarvitsisi uusia tai vaihtaa.

Mietityttäviä asioita ovat puolestaan sängyn paikka; onko tarpeeksi rauhallinen vastapäätä ovea ja parvekkeenoven vieressä. 

Entä kirjaimet; tykkään näistä ja eivät sovi mielestäni tuonne vihreälle seinälle (minne taidan jättää perhoset, jos tällä suunnitelmalla mennään, kun sopivat sinne kivasti), mutta jäävät vähän epämääräisesti leikkikeittiön taakse. Toisaalta en jaksaisi alkaa nostamaan niitä kymmentä senttiä ylöspäin, kun se tietäisi koko seinän maalaamista…

Jäin myös miettimään tätä puutarraa. Se on mieluinen, mutta jää auttamatta sängyn taakse piiloon. Toisaalta tuli mieleeni, että tuota voisi olla kiva katsella unta odotellessa, että kannattaako repiä poiskaan ja mitä tilalle? Tuolla sängypäädyssä olevat roikot siis lähtevät, ovat siellä vain väliaikaissäilytyksessä. ;)

Täältä klik löytyy kuvia aiemmasta järjestyksestä. 

Kaikki vinkit, kommentit ja mielipiteet ovat erittäin tervetulleita! :)

Mukavaa tiistaita ja tervetuloa uusille lukijoille! <3