Syksy saapuu

Syyshortensia punertaa kauniisti, se on yksi mun lemppareista meidän pihalla. :)

Ekat Callunat on jo viritelty laatikoihin ja ruukkuihin. Tuovat kyllä heti sitä syksyistä tunnelmaa mukanaan, vaikka aurinkoa on onneksi riittänyt. Tykkään kyllä näistä syyskukista myös, ovat niin herkän kauniita.

Viimeisiä otoksia kesäkukkaistutuksista. En ole näistä vielä raaskinut luopua, kun ovat niin hyvässä kunnossa. No, ehkä nuo pelargonit alkavat olla parhaat päivänsä nähneitä, mutta muut vain kaunistuvat. :)

Tunnistaako joku tuon valkoisen köynnöskukan? Mahtaisiko se talvehtia? Näin samanlaisen yhden ravintolan istutuksessa ja se oli järjettömän kokoinen, varmaan yli viisi metrinen, siitä tulin ajatelleeksi, että onko mahtanut yhtenä kesänä humahtaa koko pituuteensa.

Nyt ei vissiin voi enää lykätä sohvan päällisten takaisinlaittoa, ehkäpä olkkarikuvia sitten valkaistusta sohvasta seuraavaksi. :)