Alkaa olla valmista

Alakerran wc:n valmistuminen hiukan viivästyi, sillä oviksi maalatut vanerilevyt olivat kieroja kuin korkkiruuvit ja pari viikkoa niitä pidettiin suoristumassa. Eivät kyllä täysin suoristuneet, vaan alas täytyy vielä asentaa ohjuri pitämään ovet suorassa, mutta nyt on kuitenkin valmista. :)

Seinän suuri &-merkki on löytö Habitaresta. Seinätekstin pongasin eräästä sisustustekstejä myyvästä putiikista, mutta layout ei miellyttänyt, joten tekaisin omanlaiseni. 

Saippuapumppupullo on edelleen hankintalistalla, mutta tässä on ollut sen verran näitä mukavia kiireitä, että olen jo unohtanut koko jutun. ;) Mietin, että toisaalta se voisi olla tätä hyväksi todettua La Compagnie de Provence-sarjaa kuin tuo käsivoidekin, saa nyt nähdä. Matto sentään tuli hankittua ja kaiken rouheuden keskelle valikoin pehmeän pyöreä maton. Tuntuukin aika ihanalta jalkojen alla. :) 

Tervetuloa uusille lukijoille! <3 

Pian onkin aika arpoa, syystä tai toisesta ja syistä kerron lisää sitten myöhemmin. 

Sateista sunnuntain jatkoa, toivotaan, että aurinkokin pilkahtelee jostain välistä! :)