Päivien viemää

Sunnuntaina vietettiin Tampere päivää ja tokihan osallistuimme, kun sääkin suosi. :) Yllä oleva kuva on Näsinneulasta, jonne poikkesimme delfinaarion kautta. Hienot maisemathan sieltä korkealta on. Lisäksi poikkesimme Muumilaaksossa ihastelemassa Muumipeikkoa ja muita ystäviä.

Päivät ovat olleet touhua täynnä, käsitöitä on tullut väkerreltyä jos jonkinlaista. Yllä olevia kukkia nyt viimeksi. 

Kaulahuivi valmistui eilen illalla ja kyllä sitä vaan jo tarvitaan! Onneksi aurinko pilkistelee aina välillä. :)

Tänään olisi vuorossa Ikean reissua, saa nähdä mitä joulujuttuja kotiutuu. ;) Eilen vihdoin ilmoitettiin ikkunaremontin aloituspäivä, joka onkin jo ensi viikolla! Ei siis tarvitse miettiä mitä viikonloppuna tekisi – vaatehuone täytyy purkaa hyllyjä ja laatikostoa myöten ja kehittää joku paikka monta kertaa päivässä tarvittaville ulkovaatteille ym. Ehkä niitä verhojakin voi alkaa napsimaan pois ikkunoista ja pesuun, eipä tarvitse jouluksi sitten erikseen pestä. Ja täytyy muistaa se tärkein eli ennen kuvat ihanista tummanruskeista ikkunankarmeista! Taas sitä mennään tukka putkella kohti remonttia! :D