Kolmas kerta toden sanoo?

Mulla on hiukan huonoa onnea joulukasvien kanssa; hyasintti piti siirtää ulos allergiaoireiden takia ja ihanan jouluruusun onnistuin tappamaan ensin liian vähällä kastelulla jota seurasi liika kastelu… Kolmas kerta toden sanoo. :) Tää yhdistelmä talolyhtyä ja sypressiä on jotenkin aika sympaattinen. Sypressin ostin oikeastaan I:n ”joulukuuseksi”, mutta saa nähdä raaskinko luopua siitä (siis mikäli hengissä säilyy…).

Tuntuu, että mitään valmista kuvattavaa ei ole, mun aika on nyt ollut aika tiiviisti koulujutuissa ja vaikka kovasti olisi kesken käsitöitä, niin ne joutuvat nyt odottamaan. Koitan kuitenkin optimistisesti ajatella, että I:n huoneesta tulee vielä tämän viikon aikana postausta, viime postauksessa jännäilemäni paketti oli nimittäin ihan täydellinen. :) Vaatii vielä pientä asettelua, mutta hyvältä näyttää jo. ;)

Yllä oleva kuva on siis meidän portaikosta, johon alkaa syntyä isoista kuvista koottua kollaasia. Tykkään jo tuosta seinästä, mutta ainakin yhden ison kuvan tuo vielä vaatii. Valaisin on ystävän miehen käsialaa ja omaa suunnittelua, sopii tuohon ihan mainiosti ja tuo paljon valoa sekä alas että ylöspäin.

Mutta pitemmittä puheitta siirryn jatkamaan kouluhommia. 

Vielä on aikaa osallistua Riviera Maison arvontaan, teitä onkin jo hurja määrä osallistunut, ihana juttu! <3