# 14 Suklaata, nam!

Suklaahammasta alkoi kolottaa sen verran vaativasti, että tutkin kaapin perukat ja tadaa, löytyihän sieltä jotain käyttökelpoista. :) Unelmatorttuhan on toki kaikille tuttu, mutta tässä yllätyksessä on käytetty suklaakermaa (joo, siitä tuli heti uusi suosikkini!) täytteessä ja ”niin hyvää, etten sanotuksi saa” vai miten se vanha mainos kuului?

Suklainen unelmatorttu

Pohja

3 munaa

1dl sokeria

1/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Täyte

2,5 dl suklaakermaa

1 rkl sokeria/tomusokeria

1 tl vaniljasokeria

2 banaania

Laita uuni 225°c:n, sekoita jauhot keskenään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot vaahtoon siivilän läpi varovasti sekoittaen. Levitä taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle ja paista 6-8 minuuttia. Kumoa pohja korppujauhotetun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä. Vatkaa sillä välin suklaakerma vaahdoksi, lisää sokerit ja sekoita.

Leivitä kerma jäähtyneelle pohjalle ja pilko banaanit päälle. Kääri rullalle ja syö pois! :)

Herkullista perjantaita! <3