# 18 Punaista ja valkoista

Sovitaanko, että nää olis nyt koristeita?! :D Ja totuuden nimissä on sanottava, että meillä näitä söpöjä polkakeppejä jää varmasti ensi jouluksikin, sillä mies ei näistä välitä ollenkaan. Mutta aika vastustamaton yhdistelmä GG:n kuppi täynnä polkaa… :)


Sypressi on tehnyt joulukasviennätyksen olemalla hengissä edelleen! Me selvästi ymmärrämme toisiamme. :D

Suoritimme I:n kanssa pikaisen aamureissun kaupunkiin ja nyt olisi lahjat pulkassa. Hih. :) No, yhden tilauksen kanssa saa jännätä saapuuko ajoissa, mutta muuten näyttää hyvältä. Vielä loppuihin lahjoihin paperit ja valmiina ollaan (siltä osin).

Viime jouluna maalattu NOEL -teksti pääsi koristamaan peilin päällistä, sopii kivasti viirin kanssa. Kirjaimet maalasin ensin mustalla spray-maalilla ja sitten päälle valkoisella hiukan summittaisesti. Kiva tuli. :)

Mikäli mielit omaa jouluviiriä, niin Simply Prettyn jouluale alkoi, ostoksille sivupalkista klikkaamalla. :)