Naantalissa

Kinkunsulattelureissulta palailtiin tänään ja vaikka kotona on täysi joulutunnelma; kaikki koristeet ja kuusi paikallaan, niin katse on suunnattu kevääseen. :) 

Reissu Naantaliin oli erittäin onnistunut, söimme hyvin, lekottelimme altaassa ja mikä parasta, pääsin ajan kanssa kahteen ihanaan sisustusliikkeeseen;Loviisan aittaan Ruskolla ja Living Deauvilleen Naantalissa. Jälkimmäinen on muuten avaamassa nettikaupan ensi vuonna. ;) Kummastakaan en poistunut tyhjin käsin, mutta shoppailuista teen ihan oman postauksensa.

Mies hauskuutti samaan hotellin hissiin sattunutta pariskuntaa kantaessaan pakkaselta suojaan paria maalitonkkaa. Pariskunta oli luonut maalipurkkeihin kysyviä katseita ja mies tokaissut, että aikoo hiukan uudistaa meidän hotellihuonetta. :D Todellisuudessa uudistukseen pääsee makkari, tätä on kypsytelty vasta pari vuotta ja radikaalia muutosta ei ole luvassa, mutta raikkautta toivottavasti!

Sisustusaiheisia juttuja siis luvassa vuodenvaihteen molemmin puolin. Luultavasti I:n huonetta ihan ensiksi, ehdin saada siellä keskeneräisen ompeluksen juuri ennen joulua valmiiksi, seinä sen sijaan odottaa vielä pientä hienosäätöä.

Postaus meni nyt kuvia lukuunottamatta (ovat Naantalin vanhasta kaupungista) ihan aiheen sivuun, mutta haitanneeko tuo. :)

Mukavaa lauantaita! <3