Meidän vuosi 2012

Vuosi 2012 vetelee viimeisiään ja keräsin kollaasimuotoon meidän kuluneen vuoden tapahtumia.

Tammikuussa lämmittelimme Meksikossa ja kotiin palattua oli kova keväänkaipuu. Ajatus uudesta keittiönpöydästä muhi yhä vahvemmin mielessä.

Helmikuussa juhlittiin ja maalattiin keittiön seinä vaaleampaan kuosiin.

Maaliskuussa valmistauduttiin tulevaan ensimmäiseen kasvihuonekauteen jännityksen ja odotuksen sekaisin tuntein. Sain virkkuuprojektin valmiiksi ja aloitin saman tien uuden. 

Huhtikuussa valmistimme uuden keittiönpöydän ja vihervitriini kotiutui. Sain parvekkeen maton virkattua valmiiksi. Kevättunnelmat olivat huipussaan.

Toukokuussa aloitettiin leikkimökin rakentaminen mökille, siinä kului äitienpäivä siivillä. Myös pitkään himoitsemani ruokailutuolit kotiutuivat (pienten ongelmien saattelemana). Juhlimme kaksivuotissynttäreitä ja tein kohtalokkaan lippuviirin. :D

Kesäkuussa hurahdin mekkotehtailuun ja vietimme paljon aikaa ulkona. Leikkimökki valmistui siihen pisteeseen, että pääsin parhaimpaan eli sisustusvaiheeseen. Viiritilaukset johtivat oman pikku putiikin perustamiseen ja Keski[piste] by Jenni syntyi.

Heinäkuussa reissasimme pitkin poikin Portugalia ja matkalla remontti- ja sisustussuunnitelmat saivat uutta pontta. Kotona aloitin tapetoimalla I:n huoneen vaatekaapin. Myös alakerran vessan remontti lähti vauhdilla käyntiin. Jatkoin päähänpinttymäksi muodostuneen vanhan rautasängyn etsintää ja kolmas kerta toden sanoi – sänky kotiutui sinisenä.

Elokuussa nautittiin oman pihan ja mökkipihan sadosta. Päähänpisto parvekkeen penkin maalaamisesta realisoitui ja ruokailutilan ilmeen viimeisteli canvastaulu.

Syyskuussa kotielämä otti uuden suunnan, kun aloitin pitkään haaveilemani sisustusalan opinnot. Vessa valmistui ja prinsessasänky sai uutta väriä pintaansa, sekä löysi paikkansa I:n huoneessa.

Lokakuussa yritettiin ottaa iisimmin, mutta vaikka oma putiikki pikkuinen onkin, niin ompelua riitti. Mahtava uutinen oli, kun tuotteeni pääsivät Simply Prettyyn myyntiin.

Marraskuussa alkoi jouluttaa jo ihan kunnolla ja hiukan joulua meille hiipikin kukkien ja koristevalojen myötä. Ompelu- ja koulutyöt jatkuivat tiiviinä.

Joulukuussa bloggailu oli tiivistä joulukalenterin myötä. Kotimme joulu oli valko/harmaa/hopea pienin punaisin piristyksin. Välipäiviä vietettiin kylpylässä. Tämä joulu oli kokonaisuudessaan oikein onnistunut ja ihana! <3

Tämän myötä toivottelen teille lukijoilleni

Oikein onnekasta uutta vuotta! <3