Bathroom ✩

No niin, tervetuloa kylppäriin! :D Tätä en tosiaan olekaan aiemmin esitellyt ja nyt on puunattu normaalia tarkemmin, joten ehkä tämän voisi esitellä. :) Ongelmia lähinnä tuottaa siis tuo pesukoneen siirtäminen (ei ole pyöriä alla), joten sen alta ja takaa siivoaminen onnistuu vain niin, että mies siirtää koko koneen. :O

Kylppäriremontti meillä teetettiin heti tänne muutettua eli vajaa kolme vuotta sitten. Remontti valmistui samana päivänä, kun minulla oli laskettu aika. Onneksi pikkuinen päätti syntyä vasta viikkoa myöhemmin, meillä nimittäin puuttui vielä tuossa vaiheessa allas, hana ja laatikostot, sekä pesukone…

Laatoiksi valitsimme isot kiiltävänvalkoiset seinälaatat ja pientä mustanharmaata kivilaattaa lattiaan. Suihkuseinän raita on samaa kuin lattialaatta, mutta eri koossa. Suihkuseinä on lasia ja avartaa tilaa kivasti.

Kylpyläfiilistä hain ylisuurella peilillä, joka onkin toiminut hyvin ja tähän olen erityisen tyytyväinen. Seinässä on korkeakiiltoinen kaappi, joka vie vain vähän tilaa, altaan alla on kolmen laatikon laatikosto samaa sarjaa (harmi, että se ei nyt näy missään kuvassa).

Suihkuseinän ”raita” ja pitkät laatat. Uusin hankinta kylppäriin on Gant Homen 5 star-matto. Samanlainen kolmella tähdellä löytyy ennestään ja olen ollut tosi tyytyväinen, sillä tässä on luistamaton pohja. 

Saunasta nyt vain tunnelmakuvat, sillä tuon mustan saunan kuvaaminen (kun siellä on ikkuna) on aika mahdotonta puuhaa. Saunan käsittelimme tumman harmaaksi Supi saunasuojalla kylppäriremontin valmistuttua. Saunaan vaihdettiin lattialaatat ja vanhan kiukaan tilalle paremmin tummaan saunaan sopiva musta kiuas. Sauna on mustana paljon tunnelmallisempi kuin se oli aiemmin, ei enää puunväristä saunaa meille, kiitos! :D

Alla voitte kauhistella kylppäriä/saunaa ennen rempan alkua, tervetuloa vuoteen -84! O-ou, en itsekään muistanut, että se oli noin kaamea… Remontti oli rasittava (varsinkin viimeisillään raskaana), mutta kyllä se taisi kannattaa, vai mitä? ;D


Tällä viikolla on luvassa kaikkea kivaa täällä blogin puolella eli pysytään kuulolla. ;)

Mukavaa lomaviikkoa teille, jotka lomailette ja mukavaa alkuviikkoa muille! ♡