Hulabaloo balai!

Täällä ollaan merirosvotunnelmissa. :D Sain jo tammikuun alkupuolella tilaukseen tulleet ompelukset valmiiksi  ja oli sen verran erikoisempi ja hauska homma, että oli pakko teillekin vilauttaa mitä täällä on näperrelty.

Tytär on niin ihastunut tähän settiin, että täytynee pakkailla nämä uuteen kotiinsa ihan salassa. Tai vaihtoehtoisesti muuttaa ”hiukan” lastenhuoneen teemaa ja ommella samanlaiset. :)

Voin vain kuvitella kuinka makea huone, johon nämä menevät tulee olemaan merirosvolaivasänkyineen ja merirosvotekstiileineen!

Nyt täytyy heilutella ihan pikkuisen maalisutia (enemmänkin voisin mielelläni ;)), sillä I:n huoneessa puhaltaa pian taas muutoksen tuulia. Isompi (no, pitkäaikainen ainakin) tuunauskohdekin on sinne tulossa, kunhan saan sen käsiini, niin laittelen teille ennen kuvia. ;)

Ihania kommentteja on tullut edelliseen postaukseen, palailen illalla vastausten pariin!