Tyynyjä

Täytyy myöntää, että tämä kuukausi on mennyt hiukan shoppailun puolelle. Täytyy ryhdistäytyä nyt. Näitä en kuitenkaan voinut vastustaa piipahtaessani Kodin Ykkösessä.

Suoraan sanoen en ollut edes varma tykkäsinkö tuosta Luhta Homen istuintyynystä ensi silmäyksellä. Toisella silmäyksellä se alkoi näyttää aika hauskalta. Järkipäätös; meiltä on puuttunut istuintyyny (I tykkää istua tyynynpäällä lattialla katsomassa lastenohjelmia)ja hintaa tällä oli vaivaiset 6€.

Värit ovat ainakin kohdallaan! :D Ihan must have on puolestaan tuo Annon hauska graafinen tyyny. Sopii kivasti chevronien kanssa. Tuota oli myös mustavalkoisena ja arvoin pitkään kumman otan. Täytyy vissiin se toinen vielä hakea kaveriksi.

Kelpaa nyt käpertyä sohvankulmaan lueskelemaan sisustuslehtiä ja bloggailemaan. :)

Täällä räystäät jo tippuvat vettä ja jäämäki ei luista, joko olisi kevättä ilmassa? Josko viikonloppuna saisi otettua lumet pois terassilta, niin voisi mennä nauttimaan auringosta ja istuskelemaan pihalle. :)

Mukavaa keskiviikkoa! <3