Kevätpiha


Eilinen menikin niin nopsaan, että en ehtinyt kuvia räpsiä, mutta tänään korjattiin virhe. :) Harmi, että sää on niin sateinen, joten kasvitkaan eivät pääse oikeuksiinsa, mutta eiköhän näitä tule kuvailtua useamminkin. 

Hortensia pääsi jättiruukkuun takapihalle, seuranaan sillä on lumihiutaleita ja muratti.

Lumihiutaleet ovat vielä pieniä, mutta kasvavat ihanan isoiksi ja näyttäviksi ryppäiksi, saattaa olla, että nuo kolme ovat liikaakin, vaikka ruukku onkin iso. Onneksi voi sitten siirrellä muualle, jos alkaa siltä näyttämään. :)

Rungollinen tähtisilmä sai kaverikseen valkokeltaisia orvokkeja. <3

Ruukut ovat todellakin massiiviset ja jonkinlaista kivisekoitetta, joten painoakin näillä on ihan kiitettävästi.

Tykkään näistä valkoisista koristekivistä, mies oli kivasti ne asetellut seinustalle. Täytyykin muistaa ottaa parempi kuva, josta tuo tulee ilmi. Nyt on kasvihuone vielä aika autio, mutta paikallaan sentään.

Tänään siivottiin ulkovarasto ja onpa ihanaa, kun lavalle sai surutta heittää turhia rojuja! Nyt mahtuu taas varastoon hyvin sisään ja tietää mitä missäkin on. :) Etupihallekin laitettiin hiukan kesäkukkia, niistä kuvia sitten toisella kertaa.

Mukavaa sunnuntaita sateesta huolimatta! ♡