Oliivipuu ja DIY

Granitista löytynyt risuinen oliivipuu muutti parvekkeelle ja punaviinimarja istutettiin pihalle, se näyttikin hiukan kärsivän pienessä ruukussa.

Aika risuinen ja harva tuo on, mutta ajattelin sitä hiukan muotoilla syksyllä, saa nähdä tuleeko siitä kunnon yksilö. :)

Jotenkin tuo on aika hellyttävä, kun on niin harva huitula. :D

Oliivipuuhan minulla tuohon paikkaan oli haussa, mutta löytämäni olivat niin lyhyitä, että en niitä kelputtanut, tältä nyt ei pituutta puutu (muuta en sitten sanokaan ;)).

Granitissahan on myynnissä jos vaikka minkä kokoisia sinkkiruukkuja/astioita ja myös tuollaisia, jossa oliivipuu nyt on. Granitissa nämä olivat mielestäni melko hintavia ja onneksi muistin, että kotoa löytyy valkoiseksi suhuteltu iso ruukku valmiina. Suhuttelin tämän jo joulun alla, mutta käyttöä sille ei silloin löytynytkään, mutta nyt löytyi. :) 

Kyseessä on siis vanha suolakurkkupurkki, josta mies hinkasi pahimmat terät pois ja minä sitten suhuttelin. Toinenkin olisi odottamassa, siitä voisi suhauttaa mustan, ne näyttivät ihan huipuilta Granitissa. ;)