Lomalukemista

Odotettu paketti saapui ja toi mieluista lomalukemista. :) Lomaan on vielä vajaa kolme viikkoa aikaa, mutta ainakin yhteen noista kirjoista haluaisin tutustua hiukan ennakkoon. ;)

Loman lempilukeminen on hömppää, mutta viihdyttävää sellaista, molemmilta lempikirjailijoiltani on ilmestynyt uudet kirjat ja hiukan jo kutkuttaa päästä lueskelemaan. Eikä taida kyllä nämä kaksi riittää koko lomaksi, ehkä pari täytyisi vielä hankkia…

Mattokin etenee siinä sivussa. Nyt, kun olen pitänyt kiinni siitä, että virkkaan vain yhden kerroksen päivässä, niin hartiat ovat pysyneet kunnossa ja hommakin etenee ihan huomaamattomasti. :) Ehkä valmistuu jo ennen lomaa? :D

Onko Sinulla jotain ehdotonta lomalukemista, joka lähtee aina reissuun mukaan?

Ihana päivä taas, aurinko paistaa, mutta ei ole liian tukalaa.