Betonia!

betonia-1.jpg

Hurahdin betoniin jo pari vuotta sitten, kun näin sisustuslehdessä betonisen keittiön työtason. Sittemminhän betonista onkin tullut trendikäs materiaali ja betonia näkyy vähän siellä ja täällä. Itse en ole betonia aiemmin työstänyt, mutta nyt oli pakko testata mielessä muhinutta ideaa. 

betonia-2.jpg

Mies sai hoitaakseen käytännönpuolen eli oikeanlaisen massan sekoittamisen. Väliin huomautus, että ihan itse hain betonijauheen rautakaupasta ja ystävällisen miesmyyjän avustuksella sain sen jopa kärryihin (kärryistä autoon olikin sitten ihan toinen juttu…). Myyjä hiukan naureskeli aikeilleni, mutta tässä sitä ollaan, saa nähdä mitä noista möykyistä tulee. :D

betonia-3.jpg

Mies huomautti, että osa muoteistani oli vääränlaisia ja joudutaan luultavasti tekemään puiset muotit ja koko homma uusiksi. No, itse positiivisesti (kenties yltiöpositiivisesti) ajattelen, että kyllä nämä onnistuvat. Parin päivän päästä (kai?) pitäisi nähdä mikä onnistui ja mikä ei. Siellä ne tekeleet kököttävät grillin alatasolla. :D 

Sotkuista puuhaa, mutta tulipa testattua ja voin tätä uudelleenkin kokeilla, mikäli tarve (lue: innostus) vaatii. Mielessä on nimittäin hiukan vaativampi betonikappale, mutta sen aika ei ole vielä. Palataan aiheeseen parin päivän päästä. :)

Sillä välin, aurinkoista päivänjatkoa! ♡

PS. Jos lukulistaltani puuttuu blogisi ja olen ahkera lukijasi (tai vaikka en niin ahkerakaan), niin vinkkaa, voi olla, että pitkältä listasta jäi epähuomiossa jotain puuttumaan. :)