Etupihalla

etupiha13-3.jpg

Lupailin jo aiemmin, että kurkataan etupihallekin ja nyt tuli räpsittyä kuvia sieltä suunnalta myös. :) Sinkkisaavissa on isoa lumihiutaletta, joka ei muuten ole ollenkaan niin kukkea kuin takapihan pieni lumihiutale.

etupiha13-4.jpg

Lisäksi saaviin mahtuu petunioita ja murattia, sekä havu, jonka nimeä en muista, mutta joka muistuttaa hiukan katajaa.

etupiha13-5.jpg

Koska etupiha on varjoinen; vain aamu- ja ilta-auringon säteet pääsevät lämmittämään tätä pihaa, ovat kukatkin intoutuneet kasvamaan hiukan hitaammin. Mutta nyt saa jo nauttia kukkaloistosta kotiin tullessa. :)

etupiha13-6.jpg

Kokonaisvaltainen etupihan remontti tehtiin pari kesää sitten, sitä ennen tässä oli pelkkää laattaa ja kiveä. 

etupiha13-1.jpg

Joka vuosi olemme joutuneet vaihtamaan pari havua uusiin, kun osa on talven aikana kuollut. Tänä kesänä vaihtui kolme eturivin pallotuijaa. Taka-alalla näkyy huonosti voiva pikkukuusi, saa nähdä meneekö vaihtoon sekin. Muuten onkin tykätty tästä etupihan muutoksesta, kun ympäri vuoden on vihreää. :)

Seuraavaksi kurkataankin betonijuttuja. ;)

Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3