Kesähaaste

Sain jo hetki sitten kahdelta ihanalta bloggaajalta kesähaasteen kysymyksineen. Ensimmäiset kysymykset ovat Annukalta Kaaoksen kesyttäjä blogista ja toiset Seijalta Stella Vanilja blogista. Kiitos molemmille! <3

Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta. Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi. Keksi vaikkapa 10 uutta kysymystä, koska 11 on outo luku. Haasta paljon kivoja kavereita, äläkä ole kade, vaikka kaverilla olisikin enemmän lukijoita.

Flowers in jars

Annukan kysymykset:1.Millainen asuinympäristö on sydäntäsi lähellä? Entä millainen asuinympäristösi on oikeasti?Tykkään asua lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta, mutta kuitenkin rauhallisella alueella. Läheltä löytyy mieluiten myös hyvät ulkoilumaastot. Mitä lähempänä merta, sen parempi! :DAsun sopivan matkan päässä keskustasta ja ulkoilumaastojakin löytyy, kauppa saisi olla lähempänä. Merenrantaan on ihan liikaa matkaa, noin 180km. :D2.Valitse joku seuraavista kodeista ja kerro syy valintaasi: Vanha koulu joen äärellä, moderni paritalo kaupungissa, tasakattoinen talo pikkukaupungissa, 70 -luvun kerrostalokaksio kaupungissa, vanha kauppa rintamamiestalossa vai mansardikattoinen huvila meren rannalla?Voi, tää on paha, noista vaihtoehdoista yhdistämällä tulisi lempparini (= moderni huvila meren rannalla), mutta koska yksi pitää valita, niin meri vie voiton ja valitsen mansardikattoisen huvilan meren rannalla. Ei kuulosta sekään ollenkaan pahalta! :DPerfect little beach house3. Ostatko sisustustavaroita kaupasta vai käytettynä kirpputoreilta? Mikä on paras ostoksesi, viimeisen kuukauden ajalta? Ostan sisustustavaroita kaupoista, sillä olen toivottoman huono tekemään hyviä kirpparilöytöjä. Siksi ihastelenkin aina toisten tekemiä löytöjä! :) En ole juuri sisustushankintoja tehnyt kuukauden aikana, mutta yhden löydön tein täällä Almeriassa eilen, nyt vain peukut pystyyn, että se mahtuu laukkuuni… 4.Jos saisit lottovoiton, mitä tekisit sillä ensimmäiseksi?Tämä on vähän liiankin helppo! :D Ihan ensimmäisenä varaisin matkan New Yorkiin (=shoppailemaan uusia vaatteita) ja siitä jatkaisin Bora Boralle lepäilemään ja pohtimaan mitä loppuelämäni haluaisin tehdä. Olettaen, että kyse oli päävoitosta, eikä parista tuhannesta. :D"The best things in life are free. The second best are very expensive." - Coco Chanel
5. Haluaisitko perustaa esimerkiksi eläinten vanhainkodin? Miksi ja miksi ei?En missään tapauksessa, kiintyisin eläimiin liikaa ja vaikeiden päätösten tekeminen olisi kauheaa.6. Mitkä ovat kotisi hyvät ja huonot puolet?Parhaita puolia kodissani on valoisuus, alakerran avonaisuus ja piha. Huonoin puoli on kaksikerroksisuus ja onnettoman pieni eteinen, sekä toimimaton vaatehuone.7. Jos perheessäsi on lapsia, millainen olisi heidän mielestään unelmien koti?Vielä tytär on hiukan liian pieni vastaamaan, mutta hänet tuntien, mitä enemmän vaaleanpunaista ja pinkkiä sen parempi. Iso piha leikkipaikkoineen olisi varmasti myös toiveissa.8. Kerro kuvin tai sanoin kotisi kamalimmasta nurkasta.Kuvia ei nyt tähän hätään ole, mutta kyllä se menee tuonne vaatehuonepuolelle. :D9. Mikä seuraavista Finelin kahvipannuista, sopisi parhaiten sinun keittiöösi?1135225687165.jpegJostain syystä tuo vaaleansininen vetää puoleensa, se siis! :)

10. Tulisitko luokseni kylään, jos kauniisti pyytäisin?

Ilman muuta! :)

11. Jos juuri nyt saisit / pitäisi päättää, mikä sinusta tulisi isona, niin mikä sinusta tulisi ja miksi?Sisustusarkkitehti ihan vain siksi, että se on haaveammattini.glass bottles​ Seijan kysymykset:

1. Mikä on tämän kesän paras juttu? 
Taitaa olla tämä reissu Espanjaan. :)

 

2. Tuleeko sinun poltettua kesäisin kynttilöitä? 
Vähemmän kuin muulloin, mutta kyllä silloin tällöin ja elokuusta sitten taas enemmän. 

 

3. Kesän lempi herkku?
Letut, mansikat, kermavaahto ja suklaakastike, nam! 
Ricotta Pancakes-yummy i hope gramma can make them!

 

4. Oletko tällä hetkellä unelma ammatissasi?
Olen ammattien välissä eli opiskelemassa haavealalla.

 

5. Kotisi tärkein piensisustusesine?
Tämä on vaikea, koska niitä on monia, mutta tällä hetkellä betoni &-merkki miellyttää tosi paljon. :)

 

6. Lemppari lomakohde?
Jossain kaukana ja lämpimässä, käydyistä omaa luokkaansa on ollut Seychellit, Kuubasta pidin kyllä myös. Ranska on kestosuosikki. :)

 

7. Mitä mieltä olet retrotyylistä sisustuksessa? 
Pieninä määrinä kiva, mutta kokonaisvaltaisena sisustuksena ei ole minun juttuni.

 

8. Lempi kukka?
Pioni <3

peonies on a shabby chair XOXO What a beautiful presentation for an afternoon tea with the ladies Kuvat:Pinterest

9. Mikä väri on ylitse muiden sisustuksessa?
Minulle se on valkoinen. 

 

10. Kaunein asia minkä olet läheiseltäsi kuullut kuukauden aikana? 
Kaikkein ihaninta on, kun 3v. rutistaa kaulasta ja sanoo, että ”mää rrrakastan sua!”. <3

Haasteen saa napata mukaansa kuka haluaa,ihanaa kesäpäivää! <3