Voitto ja tunnustus

image.jpg

Sain ihanan herätyksen (turhan) aikaisena tiistaiaamuna, kun huomasin voittaneeni Eijan Korukoppa-blogista kauniin avainkorun. <3 Eijan blogiin kannattaa käydä kurkkaamassa, mikäli ei ole jo vanha tuttu, blogista löytyy kauniiden korujen lisäksi kivoja kirpparilöytöjä ja tuunailuja. :)

image.jpg

Toinenkin paketti meille saapui, jos tarkkoja ollaan niin I:lle ja tätäkin oli kovasti jo odoteltu. Toisesta paketista lisää myöhemmin, sisältä löytyi jotain, johon tarvitaan miehen avustusta. ;)

image.jpg

Tänään ajattelin vielä hemmotella itseäni joululahjalla. Juu, luit oikein! ;) Joululahjaksi saatu lahjakortti oli unohtunut laukun pohjalle ja tokihan keksin sille heti käyttöä! Mutta sitä ennen, tämä tunnustus tuli Susannan ihanasta Huvikumpu Living -blogista:

tunnustusmelissa.jpg

Kiitokset ihanille Eijalle ja Susannalle! <3

Tunnustus lähtee eteenpäin: