lillagunga keinu

lillagung-1.jpg

Tätä pakettia odotettiin hartaasti! Sain yhteistyössä lillagungan kanssa valita meille keinun ulos.

lillagunga-5.jpg

Kun paketti saapui oli meillä tytöillä kova kiire päästä kokeilemaan keinua ja niinpä suunnattiin mökille, mielessäni oli tietty omenapuun oksa…

lillagunga-3.jpg

Kävimme koetestailemassa ja kuvaamassa keinua, pääsinpä itsekin hiukan kokeilemaan! Keinu kestää painoa 80kg asti. ;)

lillagunga-6.jpg

lillagunga keinussa on monta eri väriyhdistelmää, joista päädyimme valitsemaan valkoisen keinuosan ja vaaleanpunaisen köyden. Istuinosia on kahdessa eri värissä ja puulajissa; valkoinen keinu on koivua ja puunvärinen on tammea.

lillagunga-1.jpg

Köydellä pääsee muokkaamaan keinusta omannäköisen, värivaihtoehtoja löytyy joka makuun! Valinta olikin aika hankala, mutta päädyimme I:n kanssa siihen, että molemmat saavat valita jotain, äidille siis valkoista ja tyttärelle vaaleanpunaista. :) lillagungan värivaihtoehdot pääset kurkkaamaan tästä. Facebookin puolelta huomasin, että syksyn uutuusväri on violetti, nam! 

lillagung-5.jpg

 Keinu sopii sekä sisälle että ulos, meillä paikaksi valikoitui terassi. Keinu on onneksi myös helppoa napata mukaan vaikkapa juuri mökkipuuhun roikkumaan.

lillagung-4.jpg

Itseäni ilostuttaa se, että keinu on kotimaista käsityötä ja keinulla on elinikäinen takuu.

lillagung-3.jpg

Voi sitä iloa, kun pihaan saatiin viimein oma keinu! Onneksi eilen paistoi aurinko, joten tulipa testailtua uutta lelua moneen otteeseen. Äitikin sai olla kyydissä. :D

lillagung-2.jpg

Iloista alkanutta viikkoa! <3

*Postaus toteutettu yhteistyössä lillagungan kanssa.