Konjakkia syksyyn

konjakkia-2.jpg

Otsikko voisi olla myös logonlumoissa… :D Konjakin väri on vienyt minut, vannoutuneen mustan fanin mennessään ihan täysin. Voisi sanoa, että kaikki laukku- ja kenkähankinnat ovat nykyisin konjakkia.

konjakkia-1.jpg

Ballerinat ovat huippulöytö Espanjan reissulta ja istuvat jalkaan täydellisesti, mikä on aika paljon sanottu minun jaloillani (vaivansenluut jne.).

konjakkia1-1.jpg

Laukku puolestaan on nimpparilahja. Tällaista pientä laukkua olin pitkään toivonut ja tämä on osoittautunut huippukäteväksi. Tänne ei mahdu kuin lompakko, puhelin ja avaimet, mutta onneksi olen oppinut karsimaan. Hartiatkin kiittää. :)

konjakkia1-3.jpg

Lompakko puolestaan on se joululahja, josta vinkkasin joitain viikkoja sitten. :) Löysin viime jouluna saadun lahjakortin ja sehän lähti heti tarpeelliseen käyttöön. Tästä Michael Korsin lompakosta ehdin myös jo hetken haaveilla ja kun vanha lompakko alkoi hajota, niin mikäs sopivampi tekosyy. :)

konjakkia1-2.jpg

Ballerinat // Ralph Lauren

Laukku // Tommy Hilfiger

Lompakko // Michael Kors

Näillä kelpaa nyt suunnata kohti syksyä. Täytyy vain muistaa suojasuihke, kohta voi sitäkin tarvita. ;) Joko olet tehnyt syyshankintoja omaan asustekaappiin?

Mukavaa keskiviikkoa! <3