Uusi mekko Bellelle ja sneak peek

image.jpgSairastuvan pidossa on se hyvä puoli, että ehtii tehdä käsitöitä (tietysti, jos itse sattuu olemaan sairaana, niin voi olla toinen juttu…). Niinpä tämä mini-Riine valmistui Bellelle kädenkäänteessä. Kankaat olin kyllä ehtinyt leikkelemään jo kesällä. ;)image.jpgKarkkiväreillä mennään, mutta se sallittakoon näissä mekoissa. Eikä yliannostusta pääse syntymään, kun nämä mekkoset ovat niin kovin pieniä. image.jpgHelma sai koristeeksi söpön pienen virkatun kukan. Itse en osaa näitä virkata (harmi!), tämäkin on blogivoitto parin vuoden takaa. :)Alla vielä vilautus yhdestä keskeneräisestä pikkuDIY:sta, joka on ollut työnalla jo pari kuukautta! Toivonmukaan aletaan olla lähempänä lopputulosta kuin aloitusta, sillä sain idean, joka toivottavasti on toteutuskelpoinen. Eteenpäinvientiin tarvitaan miehen apuja, joten toivonmukaan viikonloppuna jo ollaan paremmalla mallilla. :) Lisäkuvia siis tulossa, kunhan päästään nikkaroimaan. ;)image.jpgIhan mahtava auringonpaiste sattui tälle syyspäivälle, joten nyt nauttimaan! Kivaa torstaita! ♡