Litroittain maalia ja uusi lelu

image.jpg

Olen välillä vihjaillut kaikenlaisista opiskeluun liittyvistä touhuistani, jotka ovat ajoittuneet kesälle ja alkusyksylle. Opiskeluun liittyviä postauksia toivotaan aika ajoin ja ajattelinkin nyt näyttää pari projektia, jotka sain valmiiksi kesän aikana ja jotka toimivat osana tutkintoani.

Yllä olevassa kuvassa näkyvät mökin ikkunat kunnostuksen jälkeen. Hohtavan valkoista, eikö? :D Oli niissä kyllä hommaa, myönnän! Olen tehnyt sisäpintakäsittelyn näyttötutkintoon liittyviä tutkinnon osia ja ikkunan kunnostus on siis yksi niistä. Osan tutkintosuorituksista voi tehdä dokumentoiden ja olenkin tällaiset hankalammat jutut (=aikaavievät) päättänyt tehdä niin ja varsinaiseen tutkintotilaisuuteen jätän jotain vähän nopeammin valmistuvaa. 

image.jpg

Uusin ihastuksen aiheeni on mökin yläkerran lattia, jonka sain viikonloppuna valmiiksi. Tämä homma oli sikäli helpompi, että uusi lautalattia on asennettu pari kesää sitten, mutta sille ei oltu tehty mitään, joten pääsin heti hommiin.

image.jpg

Yllä lattia ennen käsittelyä. Maalasin lattian kahteen kertaan Betolux Akvalla ja aika erilaiselta näyttää, vai mitä? Oli aika kiva tällainen nopeammin valmistuva projekti tuon monta viikkoa kestäneen ikkunarempan jälkeen. ;)

Vielä olisi keksittävä sopiva kohde betonilattian maalaukseen, kunnostusta kaipaava ovi (sellainen olisi kyllä mökillä myös…) jne. Hommia siis riittää ja veikkaan, että kevät saapuu tässä mielessä ihan liian pian. 

image.jpg

Viimeinen kuva ei liity mitenkään aiheeseen, mutta ihan pakko oli napata kuva uudesta lelustani. iPhone 5. <3 Ja minä en ole ollenkaan tekniikan perään, mutta on toi kyllä ihana! Ja tämä siis kotiutui hetki sitten, kun edellinen puhelin sanoi viimesen heippansa ja lopetti tekstiviestien ja kalenterin kirjoittamisen. Että taisi jo olla aika.

Nyt heiluttelemaan maalisutia taas, viikonloppuna toivottavasti pikkuDIY on valmis esiteltäväksi! :)

Mukavaa syyspäivää! <3PS. Toinenkin onnellinen Habitare lippujen voittaja löytyi, joten uusinta-arvontaa ei ole luvassa.