Syyssiivous

Vinkkasin tuolla aiemmassa postauksessa (klik), että sain pari pakettia Sinituotteelta yhteistyön merkeissä. Lupasin myös esitellä pakettien sisältöä tarkemmin. Kauan ei tarvinnut odotellakaan siivousinspiraatiota, kyllä se vain niin on, että kun on kunnolliset välineet, niin tylsempikin työ sujuu mukavammin. :)

image.jpg

Paketeistahan paljastui jos vaikka mitä! 

image.jpg

Valitsin monitoimimopin, jonka ajattelin helpottavan parketin puhtaanapitoa. Moppi on mukavan leveä ja varreksi valitsin ihanan luksusavarren eli lasikuituisen teleskooppivarren, tällä yhdistelmällä puhdasta tuli hetkessä! Teleskooppivarren pituutta voi säätää metristä aina 1,8 metriin, joten tämä sopii hyvin miehillekin. ;) Lisäksi lasikuituvarsi ei paina mitään, joten työ tosiaan sujuu kuin tanssi. Jäin jopa kaipaamaan vähän suurempaa lattiapintaa tälle siivouksen osalle. :D

image.jpg

Mopin mukana tuli pehmusteosa ja tomuliinoja, joihin pöly tarttuu kuin itsestään. Tomuliina ei vaadi kostutusta ja on kertakäyttöinen. Huomasin tämän käteväksi myös portaita puhdistaessa. ;)

image.jpg

Nyt täytyy myöntää, että en ole aiemmin omistanut yhtään mikrokuituliinaa, joten kiinnostuksesta tilasin tavallisen siivoukseen sopivan mikrokuituliinan, tämän otin käyttöön keittiöön tasojen ja lieden pyyhkimiseen. Pyyhin tällä myös keittiökaappien ovet kiiltäviksi.

Mikrokuitu ikkunaliinaa käytin ikkunanpesuun, tämä oli näppärä apuri, sillä tästä ei lähde nukkaa pestylle pinnalle. Sain hyvin innostettua miehen pesemään alakerran ikkunat ja itse hoidin yläkerran. ;) Tämä toimii myös peilipinnoilla.

image.jpg

Meiltä on puuttunut myöskin kunnollinen saunanpesuun tarkoitettu väline ja tähän puutteeseen valitsin laudepesurin. Tämä on kyllä ihana vehje! :D Sain nopeasti puhdasta ja ihanan raikkaan tuoksun saunaan. Saunan pesu on meillä perinteisesti ollut kiistelyn aihe, kun kumpikaan ei ole sitä halunnut tehdä, mutta eipä ole enää, nyt voin hoitaa pesun vapaaehtoisesti ja mies voi puolestaan vaikkapa pyyhkiä pölyjä… ;)

Seuraavan siivousinspiksen iskettyä aion testata jynssäriä suihkunurkan laattasaumoihin. Vaikuttaa kätevältä tämäkin. Voi kyllä olla, että hetki tulee nautittua viime viikonlopun siivousinnon antimista, tulihan tehtyä oikein tehosiivous!

image.jpg

Vielä tulevia pimeneviä iltoja silmälläpitäen tilasin itselleni kauniin Vallila-kuosisen Birdie-heijastimen. <3

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa, kiitokset yhteistyöstä!

Mukavan raikasta päivää myös Sinulle! <3