Keittiö

image.jpg

Pitkästä aikaa kuvailin meidän keittiötä. Tästähän voisi vaikka aloittaa asuntokierroksen, kun sitä on moneen otteeseen toivottu ja olen ollut hiukan laiska sitä toteuttamaan. ;) 

image.jpg

Vanhemmille lukijoilleni kuvakulmat ovatkin tuttuja, mutta ehkä tässä uudemmille lukijoille tulee jotain uuttakin. :) Keittiöremontti meillä tehtiin heti muuton jälkeen eli 2010 keväällä.

image.jpg

Keittiökaapit ovat IKEAsta, halusimme massiivipuiset tasot ja tällä hetkellä ne ovat ne, mitä keittiössä muuttaisin. Keittiöhän on muuten ollut toimiva, mutta tasojen väri ei enää ole ollenkaan sitä, mitä itse laittaisin.

image.jpg

Välitilan seinä toteutettiin kolmella eri värisellä kerroksella Tunto Hieno-maalia (Tikkurila). Ennen viimeistä maalikerrosta ehti kulua vuosi, kun katselimme, että seinä ei ihan ole sitä, mitä olimme ajatelleet. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen seinään, se on täydellisen värinen ja sopivan struktuurinen.

image.jpg

Remontissa kaadoimme pari seinäpätkää saarekkeen kohdalta, jotta tilaan saatiin avaruutta ja valoa. Nykyisin koko alakerta on lähes yhtenäistä tilaa. Olohuone tosin on pari askelmaa alempana kuin keittiö ja ruokailutila.

image.jpg

Koska eteisestä näkee melkein koko alakerran, asettaa se vaatimuksia värimaailmalle koko tilaan. Valkoista ripauksella mustaa ja harmaata on tämähetkinen väripaletti. Toki pieniä piristyksiä mahtuu aina joukkoon. :)

Mukavaa viikonloppua, onneksi aurinko taas hellii! <3