Valmiina jokasäähän

kotikuvia1-10.jpg

Olen perinteisesti avannut I:n vaaatekaappia ulkovaatteiden osalta ja tänä syksynä ajattelin kokeilla tällaista kollaasimuotoa, josko joku saisi näistä jotain vinkkiä. 

iisan%20vaatteet3.jpg

Ensimmäisessä kollaasissa meidän valinnat syysulkoiluun. Aiemmin meiltä  on löytynyt vaaleita (=vaaleanpunaisia/pinkkejä) välikausivaatteita, mutta tänä vuonna päätettiin kokeilla jotain muuta. Saa nähdä onko mustista housuista ja rukkasista enää paluuta, niin paljon helpommat nämä ovat aktiivikäytössä.

Puistoon meillä lähdetään siis ylläolevan näköisissä vermeissä. Lisäksi kaapista löytyy viime kevääksi ostettu Ticket Outdoorin haalari, joka mahtuu edelleen. Täytyy myöntää, että Molo Kids on vienyt sydämeni, mitä ulkoiluvaatteisiin tulee. :) Pidän kyllä kovasti tuosta Mini A Turen takista myös ja nämä sopivat tähtiheijastimien ansiosta hyvin myös yhteen.

iisan%20vaatteet2.jpg

Ekassa kuvassa näkyykin ”kaupunkivaatteet” in action. Nämä  ovat ihan suosikit meillä; Papun rusettipipo on meidän molempien lemppari (joskin toinen meistä vain käyttää sitä ;)), Nextiltä tilatut mokkasaappaat ovat osoittautuneet nyt jo nappivalinnaksi, viime vuonna Emut jäivät lähes kokonaan käyttämättä kapean varren takia, mutta nämä sujahtavat jalkaan paksumpienkin housujen kanssa. Zaran parkatakki oli heräteostos, mutta ollut käytössä päivittäin. Poistettava vuori lisää käyttöikää.

iisan%20vaatteet5.jpg

Talveksi olen ensi kertaa tilannut Molo Kidsin haalarin. Meille valikoitui Fiery Coral, jonka nähtyään mies totesi, että eipä huku lapsi ainakaan lumeen, väri on siis kohtalaisen ”fiery”. ;) Sähäkkää haalaria neutralisoimaan valitsin turvallista ruskeaa niin Reiman pipossa kuin ReimaTec rukkasissakin. Vikingin gore-texit ostetaan jo vanhasta muistista ja superpakkasille lisäksi Kuomat. Näillä pärjätään pulkkamäessä ja lumileikeissä!

iisan%20vaatteet4.jpg

Siistimpään talvimenoon varauduttiin jo kevään aleista, POMPdeLUXin toppiksen nappasin -75%:n alella, samassa kuvassa näkyvä pipo oli meillä käytössä jo viime talvena, mutta menee edelleen. Myös Racoonin toppahousut kävelivät alerekissä vastaan. Talven kaupunki- ja harrastusreissuilla menevät Nextin mokkasaappaat. 

Lisäksi on toki hankittu varapipoja ja -lapasia, sekä villapuku ja vararukkasia. Eiköhän me näillä pärjätä kevääseen(ehkä jopa kevätkin).

Joko teillä on talvihankinnat tehty? Omien ulkovaatteiden hankkiminen on aina vähän helpompaa, kun ei tarvitse ostaa montaa vaatekertaa kenkineen ja asusteineen kerralla. Onneksi! :D